Graag stellen we ons aan je voor, zodat je ons beter leert kennen, dat vinden wij in deze snelle digitale wereld erg belangrijk. 


Wij zijn moeder en dochter die in 2015 de stoute schoenen hebben aangetrokken om te starten met een eigen interieurwinkel, wat allemaal begon met de schilderijen van Jeanien (dochter). ‘Aan mij werd gevraagd om live te gaan schilderen op een beurs’, dat zette ons aan het denken, misschien wel de start van onze gezamenlijke droom, namelijk een eigen woonwinkel. Zo kwamen we op het idee om een totaal sfeerbeeld te creëren rond de schilderijen! 

'Zo kwamen we op het idee om een totaal sfeerbeeld te creëren rond de schilderijen! '
 
De beurzen die volgde waren een succes, we kregen vaak het compliment dat onze stand er sfeervol uitzag, dat we het  leuk gestyled hadden......! Zo kregen we steeds meer de vraag: Hebben jullie een winkel?! Inmiddels hebben we een woonwinkel van 100m2!
We zitten gevestigd op een industrieterrein, in een familiebedrijf op de 1ste etage. De kale industrie sfeer die je buiten beleefd, beleef je zeker niet bij ons binnen! Één en al Sfeer!


'De kale industrie sfeer die je buiten beleefd, beleef je zeker niet bij ons binnen! Één en al Sfeer!'

Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk, geven graag persoonlijk advies en creëren een gezellige woonkamer sfeer waar de koffie en thee voor je klaar staat! Je kunt gewoon binnen wandelen en op je gemakje rond kijken, ‘Doe of dat je thuis bent!’. Je auto kun je parkeren bij ons op het terrein of langs de weg.

‘Doe of dat je thuis bent!’We streven er naar om jullie unieke items en merken aan te kunnen bieden. We verkopen ook echt alleen maar items waar we zelf verliefd op zijn! Bijvoorbeeld die hele mooie blikvangers, of die échte oude items met een verhaal…
Niet alleen daarin willen we ons onderscheiden, ook onderscheiden we ons met het inpakken van jullie gekochte items! Of het nu gaat om je aankopen in de winkel of op onze webshop, je aankopen zullen altijd voelen als een cadeautje. Net dat kleine beetje extra…dat maakt het verschil en daar doen we het voor.

'Net dat kleine beetje extra…dat maakt het verschil en daar doen we het voor.'
***

 

 

Instagram WONEN & ATELIER by JEANIEN

[instagram-feed]

 

© 2017 - 2024 WONEN & ATELIER by Jeanien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel